Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dvě poznámky:

Komunistický papaláš zůstává komunistickým papalášem i po Listopadu! Nechápu, jak může být adorován samozvaný král!

Lidi mají smůlu, že poznali jen ten Klausův komunistický či mafiánský kapitalismus, ve kterém nám ve fabrikách vládnou bývalí komunisti, kteří svoje dřívější naivní marxistické hlášky o zlých kapitalistech nyní předvádějí v praxi! Bohužel!

:-)

2 5
možnosti
PL

P93e21t78r 26L83a51n41g81e10r

18. 11. 2017 16:30

Spíše vysvětlovat než kázat. A podobně by si mohli počínat i ostatní politici.

Zdroj: https://hilser.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=634506

.

Tesat do kamene. Bohužel politici, kteří vysvětlují jsou vzácné zboží. Častěji narazíme na ty, kteří zesměšňují oponenty, handrkují se mezi sebou, vzájemně obviňují atd.

4 0
možnosti
Foto

máte pravdu... před rokem 89 jsme jen čučeli na plenární zasedání v televizi a když někam přijel politik, dělaly se besídky a přehlídky, zájem o lidi nijaký. Jsme na tom stejně. A proto ráda vzpomínám na začátky po revoluci, kdy byl ministrem práce strašně fajn chlap a ty obyčejné chlapy s velkým srdcem ty věci lidí opravdu zajímaly. Je škoda, kam to ujelo. A ...nynější prezidentské výlety do regionů? se nelíbí už kdekomu... připomínají trochu trajdání Kateřiny Veliké...a radši už nic:-)R^

5 1
možnosti
MC

Jste moudrý, ale presidentem nebudete.

2 0
možnosti
Foto

Vy a Vaši spolukancidáti trpíte naprostou absencí myšlenek, které by někoho mohly zajímat. Jedinou myšlenkou s kterou přicházíte je ohrožení demokracie ze strany Miloše Zemana. To si myslíte, že jako jeden z řady postav, které přicházejí s toutéž polodementní myšlenou nějak uspějete ? To sotva, dnes už média nevymyjí mozek významné množině obyvatel jak tomu bylo dříve. Pokud nenaleznete něco realističtějšího, raději odstupte, nemáte šanci Rv

9 10
možnosti
Foto

Pouze my na kolotoči dějin víme, jak na to! ;-D

8 3
možnosti
MB

Odkaz lze rozebírat donekonečna - v mnohém případě točení talíře v rukou a hledání té lépe kulatější strany ! Jistá porce zklamání být musí. Mám prostě očekávání a ono se pak nenaplnilo. Při dotazu - A jaké jsi vlastně vůbec měl ? - No, že to bude lepší ! V podastatě pak jde o osobní výpovědi osob - jak tedy za 28 let uspěly. Pro jednoho šance a reálný růst - pro druhého pád. Nelze obcházet 10 milionů lidí - tedy pak asi nějaká statistika, (jistě taky je ošidná). Z té pak vyplývá - Na to, co se tady rozkradlo - To záhadně ještě není tak špatné ! Tedy volám - Zpátky, ni krok ! ... :-)

1 0
možnosti
Foto

V jednom komentáři jsem psal, co mohlo být příčinou jistého rozčarování. A to byla skoková změna. Tu nesnáší zejména trochu starší lidé, i když se jich ve skutečnosti nějak citelně nedotkne. Desorientace, pocit nestability.

Uvedu vlastní zkušenost. V r. 1992 se položil podnik, kde jsem pracoval. A tak jsem téměř v 50ti letech byl postaven před problém, co dál. Naštěstí, díky neustálému sebevzdělávání, mi nedělalo problém začít jako OSVČ v informačních technologiích. Jenže - kolik padesátníků mělo na to, aby začali sami podnikat, když tuto znalost neměli z dřívějška, neznali problémy financování a obchodování a pod., o znalosti nějakého řemesla nemluvě.

Bohužel tu nebyl nikdo, kdo by po pádu systému dokázal společenskou a ekonomickou změnu řídit tak, aby probíhala pozvolna, tedy evoluční cestou.

Pokud má někdo lví podíl na potížích, které trvají dodnes, tak je to ekonomystifikátor Klaus a jeho "Prognostic Boys". A ti, co se svezli s nimi.

Pokud si z toho vezmeme poučení a vyženeme z politiky všechny ty lživěrozvěsty (MZ, TO, AB ....), můžeme vesele vykročit dál.

"".... bude-li každý z nás z křemene, je celý národ z k(v)ádrů! "

R^

8 2
možnosti
Foto

Máte plnou, leč smutnou pravdu.

0 0
možnosti
Foto

"Současní politici by se měli snažit o co největší zapojení veřejnosti do rozhodování o své budoucnosti."

Zdroj: https://hilser.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=634506

Jsem rád, pane Hilšere, že jste se rozhodl tak otevřeně a veřejně postavit za snahu pana Okamury a jeho SPD! R^:-)

5 3
možnosti
Foto

Ale veřejnost představují i komunisté, nebo to není veřejnost?

2 4
možnosti
MT

Jeste mi v tom "Den boje za svobodu a demokracii" chybi "Den protifašistickych bojovniku"..

1 1
možnosti
Foto

Mně Mezinárodní den studentstva.

3 0
možnosti
Foto

Zločinný komunismus?

A současná západní demokracie není zločinná, když má za sebou humanitární bombardování Srbska, vopjenské napadení Iráku, Libye, podporu teroristů v Sýrii, podporu nelegitimních pučistů na Ukrajině atd?

Počty mrtvých jsou statisíce, možná přes milion, miliony uprchlíků a zcela rozvrácené země...

9 15
možnosti
Foto

už je to tady, už je to tady, už je to tady, ..... ;-D

P.S. obvyklá otázka, doposud bez odpovědi, jaký je protipól západní demokracii???

10 1
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2507x
Vědecký pracovník a vysokoškolský pedagog na lékařské fakultě, milovník skal, zpěvák a fanoušek argentinského tanga.

Politik - 27.8.2016 oznámil rozhodnutí kandidovat v prezidentských volbách 2018

 

Seznam rubrik