Diskuse

Bude nás mít kdo léčit?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když si uvážíte, jakého člověka potřebuje ve svém čele zdravotnictví a podíváte se na stávajícího ministra, jehož vzhled silně koresponduje s osobností, tak máte odpověď, jestli je použitelný, přijatelný, vhodný...

0 0
možnosti

nemám strach, plno lékařů přišlo do Evropy v posledních dvou letech z Afriky...třeba už jenom to, jak bez anestéze a bezbolestně umí oddělit hlavu od těla....

1 0
možnosti

.... tak konkrétně VY mě nikdy léčit nebudete !!!,- mám panickou hrůzu z bílejch pláštů a nedaj bože, že sa přede mnou felčar, kandidát na Hrad, hodí do slipáčů ?!,- ambulanca by mu byla malá !,- ...... přemejšlejte a začnite sa chovat jako normální chlap a nééé jako imbecil V!!!

1 0
možnosti
Foto

Rentgenolog neléčí, ,,jen" rentgenuje. Nevím, zda je této profese ve špitálech dostatek, ale jak jsem i díky mnohým vyšetřením absolovaných příbuznými zjistil, je jich dost v soukromé praxi, např. coby s.r.o. a pod. Jak je to u pana Dr.H.,to nevím.:-(

0 0
možnosti

,,,to je nepřehlédnutelný fakt kerý se neuetále vleče od "sametu" kdy se dával post min.zdravotnictví za odměnu ale v té době bylo pořád z čeho brát po komančích ať se vám to líbí nebo né a dnes i kdyby l na postu min.zdravotnictví byl čaroděj tak mu nepomůže neb nás dostihuje fenomén politikaření a líbivých řečí ...a během 3 až 5 let bude velký problém obsadit lidově zubaře a obvoďáky kteří přesluhují a až oni skončí tak to teprve bude poblém který vysmátého Sobotku v této době netíží a tížit nebude neb asi ve vládě skončí,,,nemůžu si pomoci ale stačí se podívat jak to ti komanči vedli a uvidíme jací šťouralové a radilové se tu vyrojí a budou radit;-O;-O!!

1 0
možnosti
Foto

Nemám strach. Na Ukrajině i jindě dál na východ je lékařů dost. Stačilo mi to, když jsem před rokem musel na pohotovost na Bulovku v Praze.

Hlavně VY naučte tyhle lékaře aspoň jak se správně měří teplota elektronickým teploměrem, když chcete kandidovat na toho prezidenta.

2 0
možnosti

Téma je mi blízké, dcera je absolvent LF UK. Zdravotnictví je názornou ukázkou konání blaha ČSSD ... Kupodivu si drží ještě svou kvalitu - Z pohledu pacienta ten příznivý dojem pak vytváří obětavá sestra , (pak lékař) ... Klasika - tedy je vykořisťovaná - upřesčasovaná - neustále přeškolována - (o atestacích ani nemluvě). Problémy jsou známy - klasicky neřešeny - viz Ludvík - za 10 let bude lékařů dost - 6 let studia + atestace ! ... Za cenu 1 piva - 30 Kč - se odříznou potřebné příjmy - pak se lépe navyšují mzdy !? ... Identické hospodaření, jako u Lihového domu ! ... Závěrem - Jste šikovný člověk, proč se chcete pomazat tou špínou politiky !? ... :-)

4 0
možnosti

Nechci lacině kritizovat, ale že by třicetikoruna odřízla potřebné příjmy, to je volovina. Smysl byl zjednodušeně, především, aby babka nechodila zbytečně k doktorovi. Tak šla až když bylo pozdě a stálo to mnohem víc. Uvádělo se, že neexistuje žádný materiál, jak poplatky pomohly, myslím komplexně.

2 1
možnosti
Foto

Je velký rozdíl řídit jako ekonom nelékař jednu velkou nemocnici a celé české zdravotnictví. Pan ministr Ludvík má bohužel (jen) velké sebevědomí.

2 0
možnosti

Budou volby - bude více lékařů, zvýšíme příspěvky na dítě i platy řidičů, (nesnížíme DPH na předkrizovou úroveň roku 2009), dálnice budou a v Brzku i pečení holubi. ;-(

4 0
možnosti