Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

rasisté a demagogové se scházejí a karmují se navzájem ;-D

4 2
možnosti
MK

RvRvRvJiž dříve, pane Hilšere, ale tímto článkem jste se zařadil mezi provokatéry profesionály. Vy dobře víte, že jste pospojoval nespojitelné a k tomu se náramně hodí Váš úsměv z fota.

Bavíte se dobře? Nepřeji Vám ani sobě, aby slova těch, které kritizujete došla naplnění; byl byste v hodně špatném světle.

Zatím jen blahosklonně provokujete, ale nemusí to být vždy bez následků.

13 4
možnosti
JZ

Víte, ona je to standardní levičácká strategie - svou vytrvalou ignorací (v tomto případě ignorací politiků vůči názoru většiny a zdravému rozumu) dohnat pár nejslabších (duchem) jedinců mezi svými oponenty k nízkým činům a pak všem oponentům (házeje je do jednoho pytle) říci: "hle, jak jste nízcí".

5 3
možnosti
JZ

A to samozřejmě nemluvím o tom, že když se těch pár slabších jedinců nenajde, tak se prostě "nějak" vytvoří.

5 0
možnosti
FK

Příšerný žvejky ;-D

1) Ten téměř zavražděný muslimský aktivista už v sobotu vesele demonstroval (tzn. s jeho bojem o život to asi nebylo zas tak horké) a když řeknu, že kolem jeho případu je zatím až podezřele mnoho nejasností a zmatků, tak se ještě HODNĚ krotím.

2) Pokud mrknete do statistik MV nebo na můj blog, tak si můžete prohlídnout vývoj extremistické kriminality v ČR. Zjistíte, že od roku 2002 stabilně klesá, přičemž ve zmíněném roce dosahovala cca trojnásobně vyšších hodnot. Máte pocit, že to bylo období xenofobie, rasismu, násilí a otevřené nenávisti?

3) Proč autora (a mnoho dalších) tak strašně moc pálí útok na Kliniku, ale nikoliv třeba Řízkárna, tzn. stejná prasárna, pouze v provedení druhé strany spektra? Nemáme tady zase jednou krásnou ukázku mediální štvanice?

26 3
možnosti
Foto

Napadlo Vás, alespoň na chvilinku, že oba Vámi jmenované případy, totiž "pokus o vraždu" muslima, i "útok na Kliniku", nejvíce prospěl právě těm, proti kterým byly oba útoky jakoby namířeny...? Pořád nic...?

24 4
možnosti
OK

Kdybych byl stoupencem Konvičky, usilující o nějaký ten post, první, co bych v podobných případech útoků řekl, by bylo prohlášení, že se jedná o provokaci oponentů (ty bych samozřejmě nazval tvrdším výrazivem). To je stará metoda, velmi účinně ji používali komunisté od roku 1945.

4 7
možnosti
Foto

„Praví Češi“ vyrazili do boje!"

Při vší úctě pane autore, nejste jedním z oněch ,,AKTIVISTŮ", které řadí mezi své přátele i ,,jistý" bloger pan Tomáš P.? Pokud se mýlím, pak se omlouvám. Ovšem pokud ne, pak by na Váš článek šlo nahlížet různě. A nejen kvůli nadpisu, či některým Vaším ,,formulacím" ve Vašem článku. J.A.J.

8 3
možnosti
TT

Praví Češi, policejní provokatéři, do boje skutečně vyrazili.

7 2
možnosti
JN

J43i22ř84í 93N37o94s22e73k

8. 2. 2016 16:14

Počkal byste s odsuzováním na výsledky policejního vyšetřování? Tohle je směšné míchání perel se sviněmi... Rv

7 2
možnosti
JC

Jaká klinika? Co to je za odpornou lež?

4 4
možnosti
OK

Myslete pomaleji, ale usilovněji.

3 3
možnosti
Foto

do boje už jste vyrazili, předcedli maskované násilníky, zapálili centrum, to by snad již mohlo stačit !

4 4
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2507x
Vědecký pracovník a vysokoškolský pedagog na lékařské fakultě, milovník skal, zpěvák a fanoušek argentinského tanga.

Politik - 27.8.2016 oznámil rozhodnutí kandidovat v prezidentských volbách 2018

 

Seznam rubrik