Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Jakkoliv niterně souhlasím s myšlenkou tohoto článku, musím konstatovat tristní skutečnost, že za tento vývoj a další nešvary si jako národ můžeme sami a je v naší národní povaze a charakteru, že k tomu opakovaně dochází. Je to proto, že naše skutečné elity selhávají a neangažují se dostatečně a účinně ve věcech veřejných. Petice a otevřené dopisy jsou sice pěkné, ale nic neřeší. Naopak, angažují se ti, kteří jsou toho schopni, ale postrádají mravní potenciál. Tento typ elit se dříve angažoval skrz komunistické struktury, protože jen tak se mohli úspěšně realizovat. Vždy to tak bylo a bohužel i je a bude. Je to smutné, ale je to tak.

1 0
možnosti
Foto

,,Otevřený dopis premiérovi České republiky"8-o

Jako agitka, formulace slohu nevyjímaje, dobrýR^;-D

Jinak je to ,,standard". Ve zkratce:

,,Táhněte vlevo!. Ne, táhněte vpravo! TÁHNĚTE K ČERTU!" (Jirotka- Saturnin);-)

2 2
možnosti
KP

Doporučuji námořní blokádu Číny a Hradčan.

3 1
možnosti
TG

Otevŕené dopisy, to není ono. Vraťte se k Vašim osvědčených formám, zase se někde svlékněte a pobíhejte s pomalovaným hrudníkem. Zajistíte s účast TV....;-)

4 6
možnosti
MK

RvRvRv Napište něco o Tibetu do r. 1950 a pak ještě připojte objem obchodu s Čínou všech našich nejlepších demokratických spojenců, ke kterým se tak vehementně hlásíte. Na závěr připojte protest proti zbránění vstupu cca 2000 občanů na demonstraci na Hradní nám. 6.2. (bylo to mnohem více než ta hrstka, kterou jste na dva tisíce povýšil) Pak by byl Váš dopis vyváženější a ne evidentně jednostranný megafon "pražské kavárny"!

7 6
možnosti
MH

Pane Kulhavý, nikdo neříká, že s Čínou nemáme obchodovat. To by si mohl myslet jen blázen. Možná jste ale nepostřehl, že tvrdím, že zájem úzkých finančních skupin, dokonce jednotlivců nelze zaměňovat za národní zájem. Ale pokud si myslíte, že zájmy pana Kellnera, případně slovenské finanční skupiny JaT, která bude příjemcem dvou třetin čínských investic, jsou národním zájmem, pak se asi neshodneme v pohledu na svět. Ani v případě lásky k čínské diktatůře a diktátorům obecně. Mně je milejší demokracie, svoboda vyjadřování, právní stát a respektování druhých před vládou silné ruky, která v konečném výsledku nejvíc zuboží ty, kteří po ní tolik volají. Ale kdo chce kam, pomozme mu tam. Nevím, co máte na mysli Hradním náměstím, takové neznám, takže se nemohu vyjádřit. Pokud máte na mysli nádvoří Pražského hradu, tak tam jsou demonstrace zakázány narozdíl od Hračanského náměstí. S pozdravem M.H.

7 0
možnosti
MV

....myslite, ze by mel soucasny premier potrestat soucasneho ministra vnitra? no...to by ministra vnitra nemel jmenovat premier, na ktereho tenhle ministr vnitra udelal hned po volbach "šméčko" a presto se stal ministrem... asi tak. Jinak souhlasim s tim, co jste napsal.

3 2
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2507x
Vědecký pracovník a vysokoškolský pedagog na lékařské fakultě, milovník skal, zpěvák a fanoušek argentinského tanga.

Politik - 27.8.2016 oznámil rozhodnutí kandidovat v prezidentských volbách 2018

 

Seznam rubrik