Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Dobrý souhrn Marku, až na frázi "Řada sinologů se na tom shoduje.", a dle mého názoru principielní chybu, že publikujete v PR médiu firmy Agrofert, kterému tak zvyšujete reputaci a zisky :-(.

0 1
možnosti
JR

J56a33n 36R87á40ž

27. 3. 2016 12:26

Rád bych, aby nám pan autor objasnil, kdo dělá pasáka britské královně, že si čínského prezidenta vzala do korunovacniho kočáru a provezla ho čínskými vlajkami vyzdobeným Londýnem. A Německo je taky, podle kriterií autora pékná k*rva, když Merkelová neví, jak by se Si-Tiňovi vlísala.

O Obamovi a vsech jeho předchůdci ve funkcích prezidentů USA, ani nemluvě.

Když si vzpomenu, jaká to byla v USA a tehdejším demokratickém světě sláva, když Kissinger dojednal Nixonovi audienci u Mao ć tunga, a dohodách, které udělal Brzezinski s Čou en laiem, kde nikdo o lidských právech ani nemukl a pritom Nixon se bratříčkoval s masovým vrahem, , jsou mi vzteklé výpady pár českých zaprděnců proti návštěvě čínského prezidenta v roce 2016, kdy o kamarádství s Čínou škemrají velmoci, více jak trapné. Na co si proboha hrajete?

6 4
možnosti
Foto

Autor si na nic moc nehraje. Jen ,,pracuje" pro jiné pasáky. Konkurenční boj;-D

1 5
možnosti
PB

.... mňo, konečně vím kam zařadit Obamovou s jejíma dcérkama, kerá do tej Číny mimo ofiko státní návštěvy jezdí na dovolenou,- enem mi teda zatím není jasný kdo jim robí teho pasáka ?!

2 2
možnosti
Foto

Marek Ženíšek. „Ano, již delší dobu nemohu ani usnout, jak moc se na soudruha těším. Každé ráno dokonce trénuji z okna svého pokoje vítací zdravici, pevně věřím, že ji náš všemi milovaný soudruh uslyší. A jsem připraven prodat třeba i podíl svého auta, pokud to soudruhy uspokojí a chtěli by vstoupit do mého života. Jediné, co ještě neumím a jsem z toho toliko zkleslý a pochmuřený, je plazit se po čtyřech pozadu a rovnou do „otvoru;-D;-D

3 0
možnosti
Foto

Naše země není prostitutka, to jí jen na štafl tahají někteří politici, povětšinou při sledování svých vlastních cílů a zájmů.

6 1
možnosti
Foto

Vy havlisté se musíte naučit ctít pravidla demokratického státu. Přijede-li do takového státu hlava významné světové mocnosti na PŘÁTELSKOU návštěvu, je ve světě obvyklé, že se k němu hostitel chová přátelsky. K tomu patří vyvěšování státních symbolů a výzdoba ulic. To je naprosto normální, předvídatelné chování, to by normální lidi nemělo překvapovat.

7 7
možnosti
Foto

Navíc si ty vlajky objednala soukromá instituce.

1 2
možnosti
JB

Chci práci a růst,ale ne z Číny!Odkud tedy?Z USA?Při vší úctě ti jsou na huntě a nemají z čeho investovat,na rozdíl od Číny.

Chceme nové obchvaty,ale ne kolem nás!

Chceme nové továrny,ale ne u nás!

Chceme nové dálnice,ale ne kolem nás!

Co na to že před Čínou se klaní celý svět,ale u nás zařizuje investice ten strašný Zeman!!A to přece malý Čecháček nepřekousne !

5 4
možnosti

USA je na huntě? Nejsilnější ekonomika světa?;-D;-D Vy naivo, moc čtete ruské weby...

3 0
možnosti
Foto

Přečetl jsem jen perex a musím říci, že autor je zcela pomýlen.

Prostitutky a prostituti prodávají své tělo, nabízejí své služby. A to proto, že to je ekonomicky velmi výhodné a ti úspěšní si přijdou tak na desetinásobek průměrného příjmu.

O čest samozřejmě nejde. Ale o výhodné ekonomické spojenectví zásadně ano.

5 4
možnosti
Foto

Trochu opakuji teze kolegů pode mnou. Ale rozepsal jsem příspěvek na "zelené louce" a musel na pár minut odběhnout.

A pak se zařadil, jak se zařadil.

1 2
možnosti
Foto

I60v81a57n 17M85a13r61e76k

27. 3. 2016 10:17

Nemám s Čínou i s návštěvou čínského prezidenta problém, jen ten Jarda mi v souvislosti s nimi nepasuje . ;-(

0 1
možnosti
Foto

1) Prostitutka neprodává svou čest, ale tělo, tedy nabízí schopnost uspokojit sexuální potřeby svých zákazníků. Ti také poptávají její čest, tedy třeba schopnost dodržet podmínky kontraktu.

A protože premisa Vašeho článku je chybná, je nutně chybný celý článek.

2) Co uděláte pro zrušení česko-amícké dohody o ochraně investic.

Jinak problém je v tom, že vycházíte z mediální reality, nikoliv s životní reality, a ta přinejmenším říká, že se zlepšují a zlepšily materiální podmínky 500 000 000 Číňanů díky té stabilizaci na úroveň přinejmenším České republiky. Nechte to uzrát, tj. vytváření střední třídy, která bude v vlastním zájmu mít za cíl vytvoření demokratických poměrů, aby si uhájila vlastní majetek. Netlačte příliš na pilu, aby to nedopadlo jak s arabským jarem, kde všichni multikulti tvrdily, že vnější tlak na provedení revolucí v arabském světě pouze tuto emancipaci dovršuje.

A ještě něco, svobodný mezinárodní obchod je nezbytnou podmínkou rozvíjení demokracie, tedy vše to, co tomu brání, dosahuje pravý opak.

A navíc tvrdíte, že naší kapitalisté jako soukromí vlastníci jsou měně chytří než manažéři čínských státních podniků. Takovou nevíru v efektivitu soukromého vlastnictví by snad čtenář nenašel ani v čínských oficiálních tiskovinách. To snad pravda není.

4 2
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2507x
Vědecký pracovník a vysokoškolský pedagog na lékařské fakultě, milovník skal, zpěvák a fanoušek argentinského tanga.

Politik - 27.8.2016 oznámil rozhodnutí kandidovat v prezidentských volbách 2018

 

Seznam rubrik