Diskuse

Zase se nám vysmáli do tváře!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-) ́....Vážený autore a páni a paní diskutéři-diskutérky ! Toto se odehrálo,(Čapí hnízdo), někdy v r. 2006 -8 . Úspěšný podnikatel Babiš neměl a ni tuchy, zdůrazňuji určitě tenkrát netušil, že se jednou stane min. financí a že půjde do politiky. Dotaci mu někdo dal, schválil, zkontroloval a bylo všechno zřejmě v pořádku !

Ale.....jak pravil, vygenerovala ho vláda ODS a TOP svým bezuzdným rozkrádáním a odkloňováním peněz do soukromých a stanických kapes. Moralista Fiala z ODS, by si při jeho vzdělání mohl pamatovat na Drobila, který chtěl náš stát, což jsme my, okrást o tři mlrd. na pražské čističce. Brzy na to zapomněl. MUsím, se zmínit o Kalouskovi a Pandurech Parkanové, do 14 dnů byl tehdejší policejní president svlíknut z uniformy!

A najednou ...Babiš šlape na prstíky těmto odkloňovačům, chce pořádek v daních, prostě vadí ! Hurá na něj! Je to jak s presidentem. Každá záminka dobrá, jak si do nich kopnout!

Až Kalousek, komě jeho programu antibabišismu, vytvoří takový podnik a zaměstná 30 000 lidí, slušně placených, kteří si nestěžují, tak ať si také postaví Orlí hnízdo a budu mu tleskat. Zatím kromě škrtů a nekonkrétního plácání, nic nepředvedl. Takže pane doktore.....tentokrát RvRvRv

1 1
možnosti

Víte lidi jsou nepoučitelní. Byl tu mesiáš Sládek, mesiáš Bárta a teď je tu mesiáš Babiš. Kdo si co může slibovat od lidí typu Babiše, který se zabývá jedinou věcí - jak z miliard udělat další miliardy. Moje 78letá panimáma volila celý život komunisty - je to její názor a mě je to celkem fuk. Najednou před minulými volbami se rozhodla volit Babiše. Ptal jsem se jí proč, když představuje naprostý opak jejího přesvědčení. No samozřejmě měla pocit jaký popisujete - on má peněz dost a nemá potřebu krást.

Bohužel pravda je poněkud prostší - Babiš zaspal. V době, kdy si ostatní miliardáři v této zemi koupili politické partaje napravo nalevo, aby si mohli rozparcelovat tuto zemi, Babiš tak neučinil - nevím zda kvůli odporu ke korupci či proto, že je škrt. A když najednou zjistil, že by mu mohli unikat státní kšefty, tak si nakoupil média, založil ANO a vyrazil do boje "proti korupci". A marketingový tah "já jsem miliardář, já nemám potřebu krást" zafungoval. Když k tomu připočtete ty koblížky zadarmo, tak 20% ve volbách je výsledek. Pokud se podíváte na složení "lídrů" ANO, zjistíte, že mediálními tvářemi jsou lidé od krajně levicových názorů (viz třeba Jourová) až po "nesmírně pravicově" se charakterizujícího bývalého novináře iDnes Komárka. Už to by mělo být normálně myslícímu člověku podezřelé. Co tyto lidi může spojovat? No všechny touha po moci a značnou část z nich velice dobře zabezpečená teplá místečka.

Dnes je bohužel největší problém, že vlastně není koho volit. Naprostá absence jakýchkoliv osobností vrhá všechny tradiční strany do průměru šedi (o neustálých vnitrostranických půtkách nemluvě - ale ty jsou bohužel způsobeny právě absencí osobností, které strany dokáží stmelit) a dovolují vítězit těmto pochybným pollitickým uskupením jako je ANO.

1 1
možnosti
Foto

P70e93t85r 80H47a57n22n58i45g

16. 3. 2016 19:52

Nedá se proklikat se na blogeři dle karmy? Proč?

0 0
možnosti
Foto

P97e67t43r 92H98a44n34n44i81g

16. 3. 2016 19:50

Tak se nedá vložit ani diskuzní příspěvek. Nazdar iDnes

0 0
možnosti

"Všichni jsme doufali"...?Já tedy ne....nic jiného jsem od Babiše,ani Zemana nečekal...

5 2
možnosti

To je panečku zase soudců z lidu, kteří už by rádi věšeli i bez rozsudku. ;-D

1 1
možnosti

A co to Švédsko pane Krátký? Vím, že nic nefunguje ideálně, ale tady jde i o míru! O to, co si necháme líbit... a já si to nechci nechat líbit. Nejsem afričan, abych se koukal na to, jak si páni dělají co chtějí...

0 0
možnosti

Promiňte mi mou upřímnost, ale jste tedy hooodně naivní. Politika je kšeftem sama o sobě, všude na světě. Do politiky vstupují lidé z touhy po moci a prospěchu, ve jménu všeobecného blaha, které končí za politikovou zadnicí. Politická soutěž je vždy hitparádou slibů a hanění konkurence, nikdy to nebylo jinak. Obyčejný člověk volí podle své peněženky nebo vidiny prospěchu.....ideály jdou stranou okamžitě po volbách, kdy se začne handlovat. Takže každý volíme to menší zlo, ale nikdy nám nedojde, že jsme volili zase to stejné zlo, jako předtím...:-/

2 0
možnosti
Foto

Co se týká Zemana, opět jste naletěl na další jeho špek. Například problém Klokánků jde pod miliardu a Zeman se o tento problém zajímá tak, že část peněz posílá ze svého platu na jejich záchranu. Z toho jste mohl vydedukovat, že šlo zkrátka od Zemana o klasickou provokaci, hlavně k novinářům a odpůrcům. Takže jeho výrok, že ho to nezajímá, je pochopitelně jen taktický politický mánevr. To, že jste mu to snědl i s navijákem a chytáte se každého stébla, je už Váš boj. :-) A jeho příklon k Babišovi, je zkrátka podle mého pragmatický krok. Čím více Babiše, tím méně Sobotky. A Zeman udělá vše, jen aby byla ČSSD taková, jaká byla před Špidlou a Sobotkou, k tomu se klidně spojí i s ďáblem :-) Mě se to například po lidské stránce moc nezamlouvá, stejně jako spousta jiných věcí u něj, ale dokud se tu neobjeví člověk, který je lepší jak Zeman, tak má prezident mou podporu. A já jsem například ten typ voliče Zemana, co si myslí, že lidé, co by byli lepší pro mě jako Zeman, se zde dají určitě najít. Zeman pro mě není spasitel, ale nejmenší zlo. A je sním aspoň sranda ;-)

1 4
možnosti

J53i84r88i 10V22r19a64b10e41c

16. 3. 2016 15:54

Ano ,mate pravdu ,Zeman je sranda pro cely svet.

6 2
možnosti
Foto

Důvěřujte jen sám sobě. Jinak přistupujete na jejich hru a tu nemůžete vyhrát.

1 0
možnosti